Profiel

Lid sinds: 10 dec. 2020

Over

Ik ben Denise Moerland, 26 jaar en eigenaresse van Growth Diëtistenpraktijk in Tuitjenhorn. Hier ben ik zelf werkzaam als (kinder)diëtist.


Met alle voedingsvragen bij 0- tot 23-jarigen, voedingsvragen voor, tijdens en na de zwangerschap en voedingsvragen bij eetproblemen en eetstoornissen (alle leeftijden) kan je bij Growth Diëtistenpraktijk terecht.


Met plezier kunnen eten is erg belangrijk! Hier wordt binnen de praktijk dan ook naar gestreefd. In de praktijk kan je terecht voor één op één advisering. Daarnaast is het mogelijk om workshops/voorlichtingen/lessen af te nemen als school, kinderdagverblijf, sportvereniging of andere organisatie.


Heb jij leuke ideeën met betrekking tot het opzetten van een samenwerking, weet dat ik hier altijd voor open sta, dus neem gerust contact met mij op: info@denisemoerland.nl of 06-58823354.


Growth Diëtistenpraktijk is aangesloten bij: de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), Netwerk KinderDiëtsten (NDK), Voedings Intervenstie Eetstoornissen (VIE) en Diëtetiek Psychiatrie Nederland (DPN).


Meer lezen? Neem een kijkje op de website: https://denisemoerland.nlG
Growth Diëtistenpraktijk

Growth Diëtistenpraktijk

Meer acties