top of page

di 26 okt

|

BSC The Rangers

Hoe worden wij de gezondste gemeente?

Op deze avond ontdek je verrassende kansen voor jouw club, school of organisatie om gezamenlijk inwoners van Schagen te verleiden tot een gezondere leefstijl. Kansen die bovenal praktisch uitvoerbaar zijn voor jouw club, school of organisatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe worden wij de gezondste gemeente?
Hoe worden wij de gezondste gemeente?

Tijd en locatie

26 okt 2021, 17:45 – 21:00

BSC The Rangers, Leng, 1741 Schagen, Nederland

Over het evenement

Hoe word je de gezondste gemeente van Nederland? Die vraag staat centraal bij deze bijeenkomst op dinsdag 26 oktober. Om 17.15 uur staat er een hapje en drankje klaar en om 17.45 start de bijeenkomst. Het duurt tot 21.00 uur en vindplaats in de kantine van BSC The Rangers (Sportcomplex Nes Noord, Leng 20, 1741 RP Schagen). Peter Sprenger (voorzitter van de Nederlandse Volleybalbond) neemt de deelnemers mee in zijn verhaal over de 'sportclub van de toekomst' en licht een aantal succesverhalen toe uit gemeente Schagen. 

Daarna gaat iedereen aan de slag met Start2Create, zij hanteren een andere manier van kijken naar oplossingen. Een soort omdenken. Interactie, snelheid, energie en een lach staan gerant voor deze manier van denken. Tijdens dit deel gaan er acties en plannen ontstaan hoe Schagen de gezondste gemeente kan worden. 

Tickets

  • Gezondste gemeente

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page